<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hazai siker várható

A kiscsapatok kupájában a hazaiak esélyesek ma este.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

47747. Doncaster - Sunderland U23 1 (1.60) - EFL Trophy, 20.30

A csoportban még a Grimsby és a Scunthorpe nyert besorolást. A hazaiak a League I-ben szerepelnek, ott a gyengék közé tartozik, A formája nem jó, az utolsó két meccsét elvesztette. A csoportban eddig egy döntetlent játszottak a piros-fehérek, a Grimsby ellen 1-1-et idegenben.

A Sunderland nagycsapata tavasszal esett ki a Premier League-ből, most a Championshipben játszanak. A U 23-as együttesben van több tehetség is, de a Premier Legue 2-ben nem megy jól a csíkosaknak. A forma rossz, ebben a kiírásban is már van egy vereségük, a Scunthorpe 3-1-re győzte le őket. Ma a rutin a hazaiak mellett szól, nyernek is. Tipp 1-es, de gólok is jöhetnek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!