<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nyer a házigazda!

A korábbi A-ligás csapat most a harmadosztályban szerepel.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

21681. Vicenza - Fano 1, (1.45) - olasz C-liga, 20.30.

A hazaiak jól kezdték a bajnokságot, három meccset nyertek meg sorozatban, majd viszont két iksz következett. 11 ponttal az 5. helyen állnak, hazai statisztikájuk 2-1-0.

A Fano Alma csak 3 pontot szerzett 5 meccsen, így a tabella alján szerepel. Az első fordulóban győzött otthon a Bassano Virtus ellen, de azóta csak kikapott. Idegenben mindkétszer 2-1-re maradt alul. Ma megint nem jön össze a Fanonak a pontszerzés, a Vicenza legyőzi ellenfelét, és fellép a dobogóra. Tipp: 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!