<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyengék idegenben a kazahok

Már nincs különösebb tétje a mai meccsnek, így a hazaiak felszabadultan játszhatnak.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

40382. Románia - Kazahsztán (0-1) 1 (1.60) - vébé-selejtező, 20.45

Az E-csoportban mind a két csapat leszerepelt, a románoknak csak 9 pontjuk van, otthon 1-2-1-es statisztikával. Ősz elején az örményeket verték, majd kikaptak Montenegróban. Az új szövetségi kapitánynak van dolga bőven a csapattal.

A kazahok csak két pontig jutottak, otthon szerezték mindkettőt, de nem mostanában. Idegenben minden tétmeccsüket elveszítették a sorozatban, kettővel legalább. Szeptember elején 3-0-ra kaptak ki Montenegrótól (otthon) és a lengyelektől is (idegenben). Ma sem javítanak a kékek, kettővel legalább kikapnak. Tipp: (0-1) 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!