<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólok a holland II-ben

Egyik csapat sem tud rendesen védekezni, emiatt is jönnek a gólok.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

6124. A Dordrecht - FC Eindhoven 2,5 gól felett, (1.50) - holland másodosztály, 20.00

A hazaiak 9 ponttal a 11. helyen állnak, otthon még veretlenek, de csak egyszer győztek (1-3-0). A formájuk javulást mutat, bár kiesett a kupából, a bajnokságban három meccse veretlen. A védelme nem állt össze, 7 mérkőzésen 15 gólt kapott (11-15).

Az FC Eindhoven 8 pontos, idegenben veszélyesebb (2-1-1), mint otthon. A tavalyi évhez képest összeszedettebb a csapat védekezése, 8-9-es gólaránya ezt mutatja. A formája váltakozó, vesztes meccs után nyert újra. Ma a két csapat sokgólos találkozót vívhat egymással. Tipp: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!