<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A visszajutás a cél

A gijoniak otthon nem hibázhatnak.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

47961. Sporting Gijon - Sevilla B 1 (1.60) - spanyol másodosztály, 16.00

A gijoniak vissza akarnak jutni az első ligába. Jelenleg 11 ponttal a 5. helyen állnak, otthon erős, 2-1-0-ás statisztikával. A formájuk hullámzó, otthon hozták a meccseket, idegenben viszont kétszer is kikaptak.

A Sevilla B beragadt a rajtnál, az utolsó 3 ponttal a Segunda Divisionban. Még nyeretlen, kétszer ikszelt, egyszer kapott ki a túrákon. A formája gyenge, két vereségből érkezik a mai meccsre. A Sporting kerete erősebb sokkal, ezt ma bebizonyítják hazai környezetben a csíkosak. Tipp: 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!