<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Realitás a hazai siker

A hazaiak nem tudnak teljes csapattal kiállni, de azért nyernek az újonc ellen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13665. Empoli - Foggia 1 (1.70) - olasz másodosztály, olasz másodosztály, 15.00

Az Empoli tavaly esett ki az első osztályból, célja a visszajutás. Jól is kezdett, de elfogyott a lendülete, az utolsó két bajnokiján kikapott. A múlt hét végén az Avellinonál már 2-0-ra vezetett, de utána kapott három gólt. 11 pontos, hazai statisztikája 2-0-1. Ma több hiányzója is lesz a kék-fehéreknek.

A Foggia 7 pontos, idegenben 1-1-2-es az eredménysora. A védelme gyenge, már 17 kapott gólnál jár. Rosszul rajtolt, de most már jobban megy valamelyest a piros-feketéknek, négy bajnoki óta nem kaptak ki, bár csak egyszer nyertek ebben az időszakban. Az Empoli erősebb kerettel rendelkezik, ezt ma be is bizonyítja. Tipp: 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!