<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólok Dániában

A két csapattól sok találat várható.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

20435. Esjberg - Viborg +2.5 (1.60) - dán másodosztály, 19.00

A 6. helyezett fogadja az 5.-ket a dán másodosztályban. A hazaiak 17 pontosak, otthon gyengék, statisztikájuk 1-2-3. A formájuk jó, négy meccs óta nem kaptak ki, de otthon ebben az időszakban sem tudtak nyerni. A kék-fehérek over/under mutatója 7/4.

A Viborg egy ponttal gyűjtött többet ellenfelénél, és érdekes, hogy még nm döntetlenezett (6-0-5). Vendégként 2-0-3-as eredménysort tud felmutatni, ehhez a gólaránya 11-10. Az utolsó két meccsét megnyerte, és mindkettőn 4-4 gólt rúgott. 9-szer játszott már overes mérkőzést. Ma is legalább három találatra lehet számítani. Tipp: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!