<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Dán kupakaland

Az első ligás együttes könnyedén veszi az akadályt.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

19436. Hellerup - Silkeborg (1-0) 2 (1.55) - dán kupa, 18.45

A Hellerup a negyedik ligában szerepel, ott is középcsapat. Jó formában volt, de legutóbb 5-0-ra kikapott a listavezetőtől. A kupa 3. fordulójáig két idegenbeli sikert aratott. Otthon az osztályában az erősek közé tartozik.

A Silkeborg a Superliga tagja, ott viszont az alsóházban szerepel. A piros-fehérek a bajnokságban nem szerepelnek jól mostanság, a védelmükkel van gond, sok gólt kapnak. A kupában eddig magabiztosan jutottak. A több osztálynyi különbség ma kijön, és a Silkeborg simán lép a 4. fordulóba. Kettő lesz közte. Tipp: hendis V!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!