<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A vendégek az esélyesek

A vendégek számára van jelentősége a mai meccsnek.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16475. JJK - Ilves 2 (1.55) - finn bajnokság, 17.30

A hazaiak kiestek az első ligából, csak 19 pontjuk van, lemaradásuk négy forduló alatt ledolgozhatatlan. Otthon is gyengén ment a csapatnak, statisztikájuk 2-2-9. A védelmük messze a legrosszabb a ligában. A formájuk ugyancsak pocsék.

Az Ilves 46 pontos, még odaérhet a dobogóra, ez extra motivációt jelent a sárga-zöldeknek. Idegenben óvatosak (4-7-3), de a formájuk összességében nem rossz. Egy győzelemmel előzhet az Ilves - ezt az alkalmat kihasználja a vendég együttes. Tipp: 2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!