<>

 
 
 
A divatcézár csapata második helyen végzett csoportjában, és most jött el az idő, amikor már mindenféle magasztos jelzővel lehet beszélni a taljánokról! Giorgio Armani igen jól döntött, amikor pénzt feccolt a csapatba. Lehetett látni rajtuk, hogy sokra fogják vinni, de hogy ennyire?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pontok hozhatnak pénzt az Euroligában

A divatcézár csapata második helyen végzett csoportjában, és most jött el az idő, amikor már mindenféle magasztos jelzővel lehet beszélni a taljánokról! Giorgio Armani igen jól döntött, amikor pénzt feccolt a csapatba. Lehetett látni rajtuk, hogy sokra fogják vinni, de hogy ennyire?
Kosárlabda-Euroliga
Armani Milano-Maccabi Tel Aviv
Szerda, 20:45 óra

Valószínűleg legmerészebb álmaikban fogalmazódott meg csak, hogy a Final Fuor-ba kerülésért harcoljanak, és íme eljött a nap! A Maccabi egy komoly hagyományokkal rendelkező ötszörös Euroliga-győztes csapat, mindig képes megújulni, és annyi pénze van, hogy bárkit megvehet itt Európában!

Talán az összes párharc közül ez lesz a legizgalmasabb, hiszen viszonylag kiegyenlített erők csapnak össze. Egymás elleni mérlegük nem igazán mérvadó, most ez teljesen más lesz, mint az eddigi összecsapásaik.

Palánk alatt Maccabi-fölényt várhatunk, Tyus, Zizic és Sofoklis nem csak magasak és erősek, de rutinosak és határozottak is. Hármasokban sacc ugyanúgy teljesítenek – nagyon-nagyon jól! Mindkét együttes 40 százalékkal dobja a triplákat, szóval megosztják a figyelmet rendesen!

Lendületesség és tempó lesz ezen a meccsen, az olaszok fiatalos, atletikus csapata partner lesz a Maccabi pörgésében. A hangulat Milanóban nem hagy kívánnivalót maga után, egy jó csapatnak jó szurkolótábor is dukál, és ha nem is egy OAKA vagy egy Nokia Aréna a Milano otthona, de a kis ékszerdobozban lelkesen hajtják a fiúkat!

Sérültek: Gentile a Milanonál és Shawn a Maccabinál.

Mit várhatunk?

Mindkét csapat ponterős, 78 illetve 79 pontokat átlagolnak. Bár ez teljesen más lesz, mint az eddigi bármely meccsük, de mégis valószínűsíthető, hogy a palánk alatt sok falt lesz, és így sok büntető, a hármasokat pedig ilyen feltüzelt állapotban simán teljesíteni fognak 37-40 százalék között.

Tipp

Armani Milano-Maccabi Tel Aviv, több mint 152,5 pont (1.88) - Betclic

A Milano, csakúgy mint a Maccabi, képes lesz 73-75 pontra, a bukik 152 pont köré lőtték be a meccset, ahol lesz 150 pont, ott csak találnak még a felek egy párat!

+152,5 pont jó választás lehet erre a meccsre, ebben van leginkább sansz egy kis pénzszerzésre - 1.88-as kifizetést ér!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!