<>

 
 
 
A Randers újoncot intézhet el Dániában, míg az Atlético Mineiro idegenben tehet rendet a brazil bajnokságban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Dán hazai és Ronaldinhóék

A Randers újoncot intézhet el Dániában, míg az Atlético Mineiro idegenben tehet rendet a brazil bajnokságban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

209. Randers-Hobro, 1 (1,95) - dán bajnokság, 17:00

A tavalyi 7. helyezett fogadja az újoncot. A Randers megvált legjobb csatárától, de van bőven pótlás, a nyáron kicsit erősödött. A középmezőny elejére várható, annál több azért nincs benne. A felkészülés során veretlenek maradtak, középerős csapatokkal játszottak. A nyitányon megérrdemelten verték az idén azért gyengébb Esbjerget. A Hobro újonc, második helyen jutott fel, idegenben 8-4-5-ös mérleggel csak a 4. legjobb volt. Célja a kiesés elkerülése, az Odensét meglepetésre verte a nyitányon, a felkészülés során csak kikapott. Szerintünk hazai, rutin és minőség miatt.

248. Sport Recife-Atlético MG, 2 (2,46) - brazil bajnokság, 21:00

A 9. fogadja a 11. helyezettet a 11. fordulóban. A Sport Recife erőn felül teljesít, immár öt forduló óta veretlen, otthon 3-1-1-es mérleggel egészen tűrhető, igaz a Corinthians 4-1-re, jó alaposan megverte. Kerete hiányos, 4 meghatározó játékost nélkülöz. Az Atlético MG Libertadores-kupa- és frissen Dél-amerikai Szuperkupa-győztes, a bajnokságban többet tud a 11. helynél. Idegenbeli 2-0-2-es mérlegéből még kár sokat levonni. Ronaldinhót nélkülözi, de Jo, Diego Tardelli, Maicosul és Guilherme mind megfelelő pótlás. Szerintünk több van a vendégekben, nyerhetnek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!