<>

 
 
 
A 19 éves Sabina Altynbekova kazah röplabdázó egyre népszerűbb a neten. A 182 centis lány szépsége egyre több rajongót vonz az oldalára, és ez a népszerűség nem okvetlenül tetszik mindenkinek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Túl szexi: kiutálják a csapattársak - videó

A 19 éves Sabina Altynbekova kazah röplabdázó egyre népszerűbb a neten. A 182 centis (ebből 120 cm a lába!) lány szépsége egyre több rajongót vonz az oldalára, és ez a népszerűség nem okvetlenül tetszik a csapattársainak. - Mintha csak egy játékos lenne a bajnokságban - panaszkodott Nurlan Sadikov edző.

Sabina Altynbekova jelenleg a legszexibb sportolónő. Ám ez a megtisztelő cím nem csak előnyökkel jár. A 19 éves kazah röplabdásra az egész csapat betegesen féltékeny. A lányok szerint a jelenség eltereli a közönség figyelmét a játékról.

Egyre többen csak miatta járnak a meccsekre, a tajpeji U19-es vb-n többoldalas cikkek jelentek meg róla, több száz Facebook-oldalt kreáltak a tiszteletére, és egyre több Sabina-fanclub alakul, főleg Kínában, Dél-Koreában, Tajvanon, és Japánban.

A népszerűség eközben nem tetszik annyira a csapattársaknak. - Lehetetlen ilyen körülmények közt dolgozni. A közönség úgy viselkedik, mintha csak egy játékos lenne a pályán - panaszkodnak többen.

És akkor nézzük meg mozgásban is.

Mintha csak egy lány lenne a pályán - a csapattársak kiakadtak
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!