<>

 
 
 
A magyarokon átgázoló portugál U19-es válogatott hétfőn is arathat, míg a Hackentől a szokásos gólokat várjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A portugálok és svéd gólok

A magyarokon átgázoló portugál U19-es válogatott hétfőn is arathat, míg a Hackentől a szokásos gólokat várjuk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

038. Portugália U19-Szerbia U19, 1. félidő eredménye, 1 (2,25) - Eb-elődöntő, 21:00

A jelenlegi portugál csapat nagyágyúnak számít a korosztályban, 12-szer győzött az utolsó 13 mérkőzésén, rendre megrúgja a három találatot (Ausztriának csak kettőt sikerült, de a győzelem így sem maradt el), Marcos Lopes (Manchester City) és André Silva (Porto) révén a torna talán két legjobb játékosával rendelkezik. Utóbbi nekünk például hármat szórt. Szerbia is egy ütős kis csapat, nem hiába a címvédő és büntetőkkel megverte a portugálokat. Azonban az figyelmeztető, hogy csak négy gólt rúgott a tornán, védelme sebezhetőbb, és a luzitánok eddig minden egyes mérkőzésükön vezettek félidőben. Ezt szép oddsért most is megfogadjuk.

056. Hacken-Djurgarden, 4 vagy több gól (2,30) - svéd bajnokság, 19:05

A 4. fogadja a 7. helyezettet a 16. fordulóban. A Hacken a liga legveszélyesebb csapata, a legtöbb gólt rúgta, 31-nél jár, igaz védelme az élmezőnyben a második legtöbbet kapta, 19-et. Hazai pályán különösen veszélyes, 19-szer betalálva. Mindez fogadási nyelvre lefordítva azt jelenti 10-5-ös mérleggel áll a 2,5 gól felett/alatt tabellán, míg otthon 8-3-mal. Érkezik a Djurgarden, amely kevésbé látványos, ennyire nem is rúg sok találatot és keveset is kap, ám akadt mostanában egy 5-3-as mérkőzése és legutóbb is 2,5 gól fölé jutott. Ezen felül 11-4-es mutatóval áll 1,5 gól felett/alatt. Eklg esélyt látunk a gólokra, főleg a Hacken jelenléte miatt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!