<>

 
 
 
Mivel a BL-csoportkörbe jutás ebben a párharcban már szinte bizonyosan eldőlt Bulgáriában, a Basel és a Ludogorec is felszabadultan futballozhat, ami újabb sokgólos egymás elleni találkozót vetít előre.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Felszabadult játékkal juthat tovább a Basel

Mivel a BL-csoportkörbe jutás ebben a párharcban már szinte bizonyosan eldőlt Bulgáriában, a Basel és a Ludogorec is felszabadultan futballozhat, ami újabb sokgólos egymás elleni találkozót vetít előre.

Bajnokok Ligája-rájátszás, 2. mérkőzés
Basel–Ludogorec
kedd, 20.45

A Baselt senkinek sem kell különösebben bemutatni, évek óta Svájc kirakatcsapatának számít, fantasztikus európai kupaszerepléssel a háta mögött. Az elmúlt években például a Manchester Unitedet és a Bayern Münchent is sikerült a BL-ben hazai környezetben legyőznie, és az elmúlt idényben is csak a Chelsea tudta megállítani az Európa Liga-elődöntőjében. Habár a bajnokságot gyengén kezdte a csapat, hat forduló után kilenc ponttal csak a negyedik helyen áll, hat egységnyire lemaradva az éllovas Young Boystól, a BL-selejtezők során magabiztos teljesítményt nyújtott idáig. Paulo Sousa erős Maccabi Tel-Avivján (1-0, 3-3) lépett túl, majd jelenlegi ellenfele, a Razgrad ellen idegenben tudott nyerni 4-2-re.

Tipp

Basel–Ludogorec, mindkét csapat gólt szerez (1.75) - Betclic

A Ludogorec a bolgár foci új csillaga. Két éve jutott fel az élvonalba, és azóta két bajnoki címet nyert. A klub mögött Kiril Domuscsijev személyében gazdag üzletember áll, aki bolgár válogatott futballistákkal, és jó néhány brazillal turbózta fel csapatát, amely a jelenlegi idényt három vereséggel kezdte (elveszített Bolgár Szuperkupa, egy bajnoki, és egy BL-meccs), ami után edzőcsere történt, és Sztojcso Sztojev ült le a kispadra. Vele sorozatban hét győzelmet könyvelt el az együttes a Basel elleni BL-vereségig, majd a múlt hétvégén ismét nyert egy bajnokit, így hat forduló után 15 megszerzett ponttal vezeti a bajnokságot. A bolgárok gyors szélsőjátékkal megtámogatott, látványos támadófocit játszanak, s ennek köszönhetően a Slovan Bratislaván (4-2) és a Partizan Beogradon (3-1) is sikerült túllépniük ebben a BL-selejtezősorozatban.

Összegzés

Mivel a Basel idegenbeli 4-2-s győzelmével a lényegi kérdések eldőltek, a csapatok görcsösség nélkül futballozhatnak. A Ludogorecnek nincs veszíteni valója, ezért minden bizonnyal nyílt focit vállal majd fel Svájcban is, a Baselben pedig otthon mindig benne vannak a gólok. A 2,5 több gólra is jó esélyt látunk, de a mindkét csapat gólt szerez jobban fizet, ezért ezt ajánljuk megfontolásra.

 
 
  • 1tobi2013augusztus27.22:36ÚjVálasz

    Most őszintén, melyik iroda pénzel titeket??? Mert hogy csak őket nyeretitek betegre az k...a élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!