<>

 
 
 
Benjamin Becker nem egyenlő Borisszal, de az inkább salakos, borzasztó formában lévő Lukas Rosol ellen joggal lehet az esélyes.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Becker lehet a nyerő a US Openen

Benjamin Becker nem egyenlő Borisszal, de az inkább salakos, borzasztó formában lévő Lukas Rosol ellen joggal lehet az esélyes.
US Open, férfi egyes, 1. forduló
Benjamin Becker-Lukas Rosol - 21:30 óra

Becker világranglista-87., volt már a top40-es, de pályafutása lefelé tart. Mindig is a gyors borításokon érezte magát otthon, így keményen, füvön és fedett pályán is kiváló, pozitív mérleggel rendelkezik. Az idén volt már 10 mérkőzéses nyeretlenségi sorozata, de füvön tudott nyerni jónéhány mérkőzést, köztük több nehezet is. Isztambulban a borításon egy elvárható tornagyőzelmet aratott, a tengerentúlon pedig az elmúlt hetekben pedig a kötelező sikereket hozta, a jobbaktól pedig rendre kikapott, legutóbb Nadaltól.

Fő tipp: Benjamin Becker-Lukas Rosol, 1, -2,5 játék (1,80) - 22:30 óra Óvatosabbaknak: Benjamin Becker-Lukas Rosol, 1 (1,60) - 22:30 óra

Rosol még Nadal néhány évvel ezelőtti szenzációs wimbledoni legyőzésével tett szert hírnévre. Azóta rendszeresen pozitív mérleggel zárja az éveit, az idén azonban döcög a szekér. Az év elején még nyert néhány mérkőzést, kedvenc borításán, salakon pedig tornát Bukarestben, mielőtt néhány kisebb sikert jegyezhettünk fel. Aztán Queen's óta mintha elvágták volna. Zsinórban hét tornán kapott ki első mérkőzésén, a sorsolása nem volt általában egyszerű, de azért háromszor a bukik őt tartották esélyesnek, tehát borzalmas formában érkezett a US Openre.

Az egymás elleni 2-0 a németnek, ami azért beszédes, mert egy év eleji kemény és egy nyári füves pályás mérkőzésről van szó. Előbb 6:4, 6:4, aztán 7:6, 7:5 lett a vége, utóbbi az eredmény ellenére Becker irányítása alatt állt. A német ugyan kiszámíthatatlan tud lenni, de ha azt figyelembe vesszük, hogy Rosol mérlege 8-14 kemény pályán az elmúlt két szezonban, akkor joggal várhatunk 1-est, hendikeppel is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!