<>

 
 
 
A kisebb botlást követően a bajnoki címvédő Dundalk visszatalál a helyes útra és győzhet a süllyedőben lévő Sligo otthonában!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.66

Idegenben javíthat az ír címvédő

A kisebb botlást követően a bajnoki címvédő Dundalk visszatalál a helyes útra és győzhet a süllyedőben lévő Sligo otthonában!
Ír bajnokság
Sligo - Dundalk
Péntek, 20:45 óra

A Sligo 12 egységgel a 10. helyről várja a folytatást. A társulat igazi döntetlenspecialista, 2 siker mellett hatszor ikszeltek és hétszer kaptak ki. Otthon 1-4-2-es sorukhoz 7-8-as gólkülönbség társul. A formájuk szeszélyes, a kupában továbbléptek, viszont a bajnokságban súlyos zakóba szaladtak bele a Shamrock vendégeként.

100. Sligo - Dundalk, 2 (1.66) - Tippmix

A Dundalk szállította a legutóbbi forduló meglepetését azzal, hogy otthon kapott ki a Bohemians-tól. 38 egységével vezeti még mindig a tabellát a címvédő, idegenben pedig továbbra is veretlen: 5-2-0-ás mérlegéhez 13-4-es gólkülönbség párosul. A fehér-feketéknél nem lesz egy eltiltott védő, aki a múlt héten kapott piros lapot.

A Sligo otthon masszív, viszont a Dundalk ellen ez kevés lesz. Az a határozott érzésünk, hogy a vendégek elhozzák mindhárom pontot a The Showgrounds-ról! Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!