<>

 
 
 
Válogatottunk sikere szép oddsot kapott a finnek ellen, nem is hagyjuk ki, a szerbek pontot lophatnak a dánok otthonából.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Magyar siker, szerb döntetlen

Válogatottunk sikere szép oddsot kapott a finnek ellen, nem is hagyjuk ki, a szerbek pedig pontot lophatnak a dánok otthonából.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

140. Finnország - Magyarország, 2 (2.44) - Eb-selejtező, 18:00

Kiemelt fontosságú mérkőzés lesz ez a finnországi kirándulás Magyarországnak. Az ugyanis, hogy sikerülne oda-vissza verni egy ilyen szinten lévő csapatot, hatalmas lépést jelentene a továbbjutás felé. Márpedig erre meg is van az esély. A két válogatott játékerőben közel azonos szintet képvisel, ám egyértelmű a különbség, ha az eddigi meccseket megnézzük. Dárdai Pál irányítása alatt négy meccsen nyolc pontot szerzett a csapat, egy gólt kapott és kettőt rúgott.

Finnország ellenben simán nyert első meccsén Feröer-szigeteken, majd ikszelt Görögországgal, azóta viszont három meccses vereség-sorozatban van. Ha most kikap otthon, akkor gyakorlatilag el is száll minden reménye a kvalifikációra. Magyar részről nagy érvágás lenne Dzsudzsák Balázs kiesése, a szélső játéka még kérdéses, de mérget vennénk rá, hogy vállalja majd a játékot. Jó kérdés lesz, hogy mire megyünk majd a kétcsatáros felállással, mert a hírek szerint Németh Krisztián és Szalai Ádám is kezd majd. Ez mindenesetre támadófocit ígér. Egy gyors vezetéssel pedig hamar eldönthetnénk a meccset.

150. Dánia - Szerbia, X (3.10) - Eb-selejtező, 20:45

Az Eb-selejtezők szombati játéknapjának legnagyobb rangadóját az I-csoportban rendezik, ahol a dánok és a szerbek feszülnek egymásnak. A hazaiak Portugália mögött a második helyen állnak a csoportban, 2 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a mérleg az eddig lejátszott 4 mérkőzésen. Déli szomszédaink szereplése egyelőre csalódást keltő, pláne annak fényében, hogy az eddig megszerzett 4 pontból hármat levont az UEFA Ivanovicéktól az albánok elleni emlékezetes balhénak ,,köszönhetően”. Ha nem szeretne tehát teljesen lemondani a 2016-os kontinensviadalról Radovan Curcic csapata, ma este mindenképpen pontot, vagy pontokat kellene szereznie Koppenhágában. Ehhez viszont Bendtneréknek is lesz egy két szava, kiélezett meccset várunk, ahol szerintünk nem hirdetnek majd győztest!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!