<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: játszik a Fradi

A Ferencváros odahaza szerezhet előnyt a Zeljeznicar ellen, akár vaskosabbat is. A PAOK viszont idegenben rendezheti le a továbbjutást, míg a West Ham megizzadhat.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Lokomotív Zagreb - PAOK, 2 (1.80) - El-selejtező, 20:00

A Loko messze jár tavaszi formájától, az első körben még éppencsak túljutottak a walesi Airbus csapatán. Azóta kikaptak az RNK Splittől a bajnoki nyitányon. A PAOK sokkal erősebb csapat, szerintünk idegenben lerendezi a továbbjutást.

FTC - Zeljeznicar, 1 (1.40) - El-selejtező, 20:30

Verhető csapat a Zeljeznicar és a Fradinak vernie is kell mindenáron. A továbbjutás minimum elvárható a Ferencvárostól, ehhez pedig odahaza mindenképp nyernie kell. Szerintünk fog is.

West Ham - Birkirkara, 4,5 gól alatt (1.65) - El-selejtező, 20:45

A West Ham még nem lendült be, nem is nagyon erőltette meg magát az eddigi meccsein. A jóval gyengébb andorrai csapat ellen is csak hármat rúgott otthon a csapat, a Birkirkara még nehezebb ellenfél lesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!