<>

 
 
 
A román élvonalban egy döntetlennel, míg a svédeknél egy jól fizető hazai sikerrel próbálunk kaszálni a hétfői napon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Román iksz, svéd hazai

A román élvonalban egy döntetlennel, míg a svédeknél egy jól fizető hazai sikerrel próbálunk kaszálni a hétfői napon.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

046. Häcken - Hammarby, 1 (2.05) - svéd bajnokság, 19:05

A sárga-feketék 19 ponttal a kilencedik helyen állnak, otthon nem igazán acélosak (2-2-3), és legutóbb idegenben kikaptak, igaz, az élmezőnyhöz tartozó Elfsborgtól. A Hammarby két hellyel és két ponttal marad el ellenfelétől, viszont a zöldeknek idegenben nem megy, még nyeretlenek (0-4-4). A múlt héten a Falkenbergs ellen fölényes győzelmet arattak, így lezártak egy rossz sorozatot. A Hacken nagyobb minőséget képvisel, ma ezt be is bizonyítja.

053. Botosani - V. Constanta, X (2.90) - román bajnokság, 20:00

Nem épp a legjobbkor jön ez a hétfő esti bajnoki a Botosani csapatának, amely csütörtökön még Varsóban játszott a Legia ellen (0-1) El-selejtezőt, majd most csütörtökön ennek visszavágója következik. A vendég Constanta 2-2-es döntetlennel rajtolt a bajnokságban a CFR ellen és ugyan mindkét gólját csak büntetőből szerezte, nem mondhatni, hogy alárendelt szerepet játszott volna. A Botosani egyébként szintén remizett a bajnoki rajton, ők a Craiova vendégeként végeztek 0-0-ra. Az előző bajnoki szezonban a hazaiak a 8. helyen zártak, míg a vendégek a 11. pozícióban végeztek, tehát két középcsapatról van szó. Mindketten sok döntetlent játszottak: a Botosani 11-szer, míg a Constanta 10-szer remizett. Ugyan a hazaiak a meccs esélyesei, ám mivel fél szemmel az El-visszavágóra koncentrálnak, ráadásul erejüket is inkább arra tartalékolják, ez kiegyenlítheti az erőviszonyokat és könnyen pontosztozkodással zárulhat a hétfő este derbi.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!