<>

 
 
 
A Valencia-Monaco összecsapáson már a félidőben elégedettek lennénk a döntetlen eredménnyel, azonban a finn élvonalban ennél is tovább megyünk és pontosztozkodást várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Félidő X, vége X

A Valencia-Monaco összecsapáson már a félidőben elégedettek lennénk a döntetlen eredménnyel, azonban a finn élvonalban ennél is tovább megyünk és pontosztozkodást várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

14530. Kuopio PS - Mariehamn, X (3.00) - finn bajnokság, 17:30

A házigazda bebiztosította első osztályú tagságát, a középmezőny stabil tagja, 28 pontos, otthon nem gyenge (5-3-2). A bajnokságban jó formát mutat, viszont a hétvégén búcsút intett a kupától – 11-esekkel maradt alul az Inter Turku ellen.

A Mariehamn két hellyel és három ponttal áll jobban mai ellenfelénél, idegenben igazi döntetlen-specialista (3-6-2). A bajnokságban mostanság gyengélkedik, viszont a kupában fényes sikert aratott a bajnok ellen (HJK, 5–1). Tulajdonképpen egyik csapat sem jár rosszul egy ponttal, békében ikszelnek egyet.

07739. Valencia - Monaco, 1. félidő eredménye X (1.95) - BL-selejtező, 20:45

A mérkőzésről már részletesen írtunk itt, ezúttal csak a tipp szempontjából legfontosabb infókat említenénk meg. A Valencia a spanyol bajnokság 4. helyére futott be szoros csatában, 38 bajnoki meccséből 13 zárult a félidőben remivel. A Monaco csapatát megismerhettük tavaly, hiszen a BL negyeddöntőjéig jutott védekezésen alapuló taktikájának köszönhetően, egyébként a francia élvonalban bronzérmes lett, 38 bajnoki csatájából tavaly 16-szor döntetlent eredményt hozott ki az első félidőből. Szoros, taktikus összecsapásra van kilátás Valenciában, ahol vélhetően nem csak az első 45 percben, hanem az egész odavágó során óvatos játékot láthatunk majd mindkét csapattól. Ezen az oddson kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik a félidei remi.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!