<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 3 ötlet, 3.5-ös odds

Hazai sikerrel kalkulálunk a KHL délutáni meccsén, aztán irány az osztrák és a francia futballbajnokság. Tippmixre fel!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

39591. Avangard Omszk - Barisz Asztana, 1 (1.55) – KHL-jégkorongbajnokság, 15:30

A legutóbbi három hazai meccsét 5-1-re, 3-0-ra és 6-1-re nyerte meg az Avangard, amely nagyszerűen rajtolt az idényben, 13 találkozón 28 pontot szerzett, s ezzel egyelőre a liga legjobbja. A Barisz közel sem áll ilyen jól, fele annyi pontja van, mint a riválisnak. A gyengélkedés egyik fő oka a pocsék idegenbeli mutató: három meccset a rendes játékidőben, hármat hosszabbítás után veszített el, győzelme még nincs.

Ebben a naptári évben rengeteg meccsen vannak túl a csapatok, hiszen a legutóbbi évad nyolcaddöntőjét egymás ellen vívták, a párharcot 4-3-ra az Omszk nyerte meg. A kilenc 2015-ös összecsapás közül hat az Avangard sikerét hozta, a szibériai városban négyszer győzött a házigazda, s csak egyszer a kazahok.

22645. Wacker Innsburck - FAC Wien, 1 (1.35) - osztrák másodosztály, 18:30

A listavezető a sereghajtót látja vendégül az osztrák másodosztály tizenegyedik fordulójában. A házigazda eddig pontjai többségét idegenben szerezte, még hibátlan a mérlege (5-0-0), otthon 3-1-1-es a statisztikája. A formája rendben van, hét bajnokit nyert zsinórban. A héten a kupában viszont megszenvedett, de azért továbbjutott. A fővárosiak pocsékul szerepelnek, minden bajnokijukat elveszítették, és a héten a kupából is kiestek. Július végén fordított pályaválasztással 5–1-re nyertek a tiroliak. Ma is győznek az innsbruckiak, méghozzá simán.

03342. Metz - Nimes, 1 (1.70) - francia másodosztály, 20:00

A hazaiak a második helyen állnak 18 ponttal, céljuk a feljutás. Otthon 2-2-0 a statisztikájuk, az elmúlt két fordulóban döntetleneztek. A Nimest a szövetség 8 pontos büntetéssel sújtotta, így most jelenleg -4-gyel sereghajtók. Otthon eddig minden meccsükön ikszeltek, idegenben viszont úgy kaptak ki mind a négyszer, hogy még gólt sem rúgtak. Az átok nem Metz-ben törik meg, azaz a hazaiak otthon tartják a három bajnoki pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!