<>

 
 
 
Mindkét szerdai BL-csata tartogat zsíros szorzókat, melyeket szerintünk érdemes lehet kihasználni.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Pazar oddsok a BL-ből

Mindkét szerdai BL-csata tartogat zsíros szorzókat, melyeket szerintünk érdemes lehet kihasználni.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

199. Monaco - Juventus, 1. félidő eredménye X (1.93) - Bajnokok Ligája, 20:45

A találkozóról már részletesen írtunk (itt), ezért nem is ragozzuk igazán. Az első mérkőzésen tisztán látszott, hogy mindkét csapat taktikus játékkal igyekszik kiharcolni a továbbjutást. Az első mérkőzésen született 1-0-s Juventus-győzelem semmit sem döntött el, vagyis teljesen nyitott a továbbjutás kérdése. Ebből szerintünk egyenesen következik az, hogy a Monaco nem fog kitámadni, hiszen nem kell tetemes hátrányt ledolgoznia. Vélhetően a Juventus is inkább kivárásra játszik és a francia hibákból igyekszik majd építeni. Az olaszok Dortmundban is megúszták kapott gól nélkül, a Monaco védekezésre épülő játékát pedig senkinek sem kell bemutatni, hiszen ez az a taktika, amely a negyeddöntőig repítette az együttest. Jó esélyt látunk tehát arra, hogy nem a visszavágó első 45 perce dönt majd ebben a párharcban, simán jöhet a félidei remi.

218. Real Madrid - Atletico Madrid, Atl.Madrid jut tovább (2.02) - Bajnokok Ligája, 20:45

Nyolcadik és talán legfontosabb meccsére készül egymás ellen ebben a szezonban az Atletico és a Real Madrid csapata, helyszín a Santiago Bernabéu Stadion. A BL negyeddöntő első mérkőzésén a Vicente Calderónban 0–0-ra végeztek egymással a felek, így semmi sem dőlt el, teljesen nyitott még a párharc. Az eddig lejátszott 7 találkozón egyébként 4 Atletico siker és 3 döntetlen született, ami viszont érdekesség, hogy egyik mérkőzés eredménye sem lenne ma elég a királyiak továbbjutásához. Ancelottinak ráadásul a hiányzók pótlása miatt is törnie kell a fejét, hiszen az eltiltott Marcelón kívül a sérült Bale, Benzema, Modric hármasra sem számíthat. Egyébként is úgy tűnik, hogy Simeone megtalálta a városi rivális ellen a megfelelő taktikát, a kulcsemberek hiánya pedig szintén a matracosok malmára hajthatja a vizet, így mi a vendégek továbbjutására fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!